top of page

Om oss
 

Syfte med bloggen är att inspirera dig till att testa nya aktiviteter, smaka nya maträtter, åka till platser som du inte har besökt tidigare, pyssla med saker som du inte visste att du kunde, träffa människor i olika åldrar, skaffa nya vänner och finna meningen med livet om du inte har gjort det ännu.

 

Du kan också må bättre och ha ett roligare liv. Bli gladare, friskare, öka din energinivå och uppskatta livet i högre grad om du tar vara på våra tips och, faktiskt, vältestade uppslag. De har fungerat för oss och många av våra såväl yngre som äldre vänner och bekanta.

 

Kan vi så kan också du. Det är aldrig för sent att börja och pröva dig fram. Du kan bli av med några kilon, få bättre styrka, kondition, balans, lägre blodtryck och sockernivå. Vi skall berätta vad och hur vi gör och framför allt varför. Du skall få förslag på hälsosamma godsaker till kaffet som du kan äta med gott samvete och utan risk för diabetes. Goda och enkla att laga luncher och middagar samt bakrecept.

 

Du kan också vakna på måndagar i november och tycka att det är – nästan – julafton. För att om du planerar trevliga och intressanta möten varje dag så mår du utmärkt och njuter av livet. Livet är ingen slump. Det är viktigt att fylla kalendern med kul bokningar.

 

Vi är glada, fulla av energi, helt friska,i alla fall såvitt vi vet, och tycker att livet är helt underbart. Mina stora intressen i livet har varit hälsa och personlig utveckling och Björn hängde med. Eftersom att jag är ganska lat tar jag gärna genvägar, jobbar på ett rationellt och effektivt sätt och framför allt försöker att lära mig från de bästa på området, bl.a. har vi genomgått Tony Robbins Mastery University och ett flertal andra kurser med olika experter.

 

Björn är bland de första som testar mina uppslag. Efter inledande tveksamheter och suckar fick jag godkänt och vi fortsätter tilllsammans. Och yes, Björn säger själv att han har aldrig mått så bra tidigare. Livet blir bara bättre och roligare. Vi har jobbat som volontärer sedan två decennier tillbaka och har vänner också från länder som jag först behövde googla på för att hitta på kartan.

 

Oftast är det jag som skriver och Björn tar hand om den tekniska sidan men även Björn kommer att berätta om sina upplevelser och insikter. Därmed har vi både det kvinnliga och det manliga perspektivet på olika frågor samt tips som passar för såväl kvinnor som för män. Vi är civilekonomer båda två, jag dessutom jurist, så våra tips är konkreta, väldefinierade och genomtänkta.

 

Utöver intresse för hälsa och personlig utveckling gillar vi också att pyssla, själva och ibland med barnbarnen, så vi skall skriva och visa vad man kan göra under kaffestunder.

 

Kort sagt hoppas vi att också du skall må lite bättre.

 

Idéen med bloggen kommer från goda vänner. De tycker att vi skall dela med oss till andra av våra erfarenheter. Hoppas att du kommer att höra av dig, tycka till om bloggen och kanske komma med egna uppslag som du vill dela med andra. Det finns alltid utrymme för fler tankar och förslag.

 

Kristina & Björn

 

Upp till bevis:

Kristina: snart 70, 171 cm, 57 kg, vilopuls 60, blodtryck 80/ 120,

Björn: 70 plus, 194 cm, 87 kg, vilopuls 58, blodtryck 75/118

Nix, vi tar inga som helst mediciner heller, inte ens Björn som har en biologisk aortaklaff och 5 cm av aortan är av Dacron. Vi photoshoppar inte bilder heller.

Our Clients

bottom of page