Har scannat mig den 15 september 2013. Mina värden var inget att hurra för. Efter att har ätit dagligen:


Chiapsyl
=
Denna fantastiska produkt består av frön från chia och psyllium. Självklart utan konserveringsmedel och andra tillsatser och glutenfritt!

Chiafröets mest unika egenskap är dess förmåga att binda vatten upp till 12 gånger sin egen vikt, vilket hjälper oss att förbättra vätskebalansen. Vattenbindande kolloider transporterar alla nödvändiga substanser till cellerna, och brist på dessa kolloider leder till celldöd. Chia är en av få vegetabiliska källor till omega-3, och har dessutom ett sällsynt gott förhållande mellan omega-3 och omega-6. Psylliumfrön har länge odlats i Indien och använts för att förbättra tarmfunktionen.

Mina värden har blivit mycket bättre redan efter en månad!

Kan berätta för er att jag scannat mig själv igår efter drygt en månad
och jämfört mina värden.
Jo då! det syns tydligt att de har blivit bättre.
Tack vare Powder of Life Typ T, A, H, N, P och V som jag äter dagligen.
Vill du veta mer om den här mirakel pulvret??
Hör av dig så hjälper jag dig att komma i kontakt med produkten.Mina värden på lever före behandlingen.Mina värden på lever efter ett års behandling.

Powder of Life = är ett komplett livsmedel, en blandning av de bästa ingredienser naturen kan erbjuda. Detta är den kraftfullaste av våra produkter då blandningen är noggrant utvald och testad, med oöverträffade resultat. En unik, naturlig blandning av bär, örter och alger, som innehåller mängder av antioxidanter och den näring kroppen behöver för att uppnå optimal hälsa.

Läs mer om Powder of life här

Idag efter drygt två år mår bra och känner mig frisk!

Äter så klart dessa produkter som är som mat för mig och hjälper mig att hålla mig frisk och förhoppningsvis åldras frisk 😊

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.