Föreläsningar och Kroppsscanningar LevSunt !

Boka in en lärorik föreläsning om den naturliga vägen till hälsa av Margareta Nilsson Naturläkare från LevSunt.se

Innan jag grundade Levsunt.se hade jag arbetat inom hudvård och alternativmedicin i över 20 år.

Med visionen att hjälpa så många som möjligt till en bättre hälsa och ett bättre liv har jag utbildad mig även till Hälso-Kroppsscanning Terapeut och inlett samarbete med två stora företag:
CosmoPharma som erbjuder ekologiska och organiska hudvårdsprodukter och Christer Asp från TrueLife som är en av grundaren till Santa Monica klinikerna.

Glutenfria och närproducerade, noggrant utvalda naturprodukter i världsklass.

Min mångåriga erfarenhet och min sjukdom har fått mig att prioritera hälsan till 100%  För att vårda din kropp och själ så krävs det både näring inifrån så väl som utifrån, vilket jag/vi personligen värderar högst.

Kvalité handlar om att erbjuda dig som kund och patient det bästa av det bästa. Vi väljer våra produkter med omsorg, kärlek och stor erfarenhet. Produkterna är baserade på endast råvaror utan andra tillsatser. 
  
Arbetar med superfood bestående av torkade och malda råvaror efter Hippokrates princip  "Din mat skall vara din medicin”
Dessa produkter stärker immunförsvaret, producerar nyttiga fettsyror och vitaminer, ökar cancerskyddet och behövs för hormonproduktionen.
De sänker blodsockernivåer och reducerar plack i blodkärl.                                                                    
Jag kommer att avslöja vad som kan förebygga cellförändringar i kroppen, förbättra tillstånd av depression, ångest, epilepsi, sömnproblem, stress, ADHD, ME, MS, balansera pH-värdet och nervsystemet.

Det finns mycket mer att få veta på plats. Kom och lyssna och ta reda på hur du kan ta steget till ett sundare och enklare liv. Vi bjuder på smakprov, lottar ut produkter och det finns även produkter till försäljning på plats.

Jag brukar säga:
Precis som Du besiktar din bil en gång/år likaså bör du besikta din kropp minst en gång/år.

Du blir vad Du äter
Du blir vad Du dricker
Du blir vad Du tänkerVill Du också ha en föreläsning?

Anmäl dig hos
Margareta Nilsson
maggan.levsunt@gmail.com

Här lägger vi upp utbildningar och träffar i Cosmopharma!

 

Färg och stilCosmopharma har nästan 300 certifierade färg- och stilanalytiker runt om i Norden, många med över 20 års erfarenhet! Vi kan därför stolt erbjuda en av marknadens säkraste och bästa färganalyser och stilanalyser.

Vill du bli en av oss??
Registrera dig här:


https://levsunt.cosmopharmas.com/bli-konsulent