LevSunt


Jag heter Margareta Nilsson, bor i Bjärred, är civilekonom i botten och äger LevSunt.


1993  har jag sadlat om efter en olycka som gjorde mig rullstolsbunden för ett tag och utbildat mig till Naturläkare, Hälsorådgivare, Ögondiagnostiker och Psykoterapeut.

Med visionen för att hjälpa så många som möjligt till en bättre hälsa och ett bättre liv har jag utbildad mig år 2013 även till Hälso-Kroppsscanning Terapeut och inlett samarbete med två företag: CosmoPharma som erbjuder ekologiska och organiska hudvårdsprodukter och Christer Asp från TrueLife som är en av grundaren till Santa Monica klinikerna.

Ekologiska, organiska och glutenfria, närproducerade, noggrant utvalda naturprodukter i världsklass.

Min mångåriga erfarenhet och min sjukdom har fått mig att prioritera hälsan. För att vårda din kropp och själ så krävs det både näring inifrån så väl som utifrån, vilket jag/vi personligen värderar högst.

Kvalité handlar om att erbjuda dig som kund och patient det bästa av det bästa. Vi väljer våra produkter med omsorg, kärlek och stor erfarenhet. Produkterna är baserade på endast råvaror utan andra tillsatser.   
Arbetar med superfood bestående av torkade och malda råvaror efter Hippokrates princip "Din mat skall vara din medicin” Dessa stärker immunförsvaret, producerar nyttiga fettsyror och vitaminer, ökar cancerskyddet och behövs för hormonproduktionen. De sänker blodsockernivåer och reducerar plack i blodkärln.

Kan förebygga cellförändringar i kroppen, förbättra tillstånd av depression, ångest, epilepsi, sömnproblem, stress, ADHD, ME, MS, balansera pH-värdet och nervsystemet.

                                                                
Vill du veta mer om din hälsotillstånd och scanna dig?

 
Du blir vad du tänker!
Du blir vad du dricker!
Du blir vad du äter!
                                                                                               
                                                                                                  

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Margareta Nilsson

VD/Ägare Levsunt
Naturläkare

Hälso- Kroppsscanningsterapeut
Näring och kostlära
Ögondiagnostiker
Psykoterapeut
maggan.levsunt@gmail.com
+46 703-249439


Gilla oss på Facebook